top of page
DSC09520-2.jpg

PAKKETTEN

scroll

Waar kan ik je mee helpen?

Vastlopen kan allerlei oorzaken hebben. Van uitgeput zijn, tot een lage eigenwaarde voelen, tot overweldigd worden door pijn of fysieke klachten. Hoe dan ook is er altijd een onbewuste onderliggende blokkade aan te wijzen. Wat deze blokkade is, ontdek je onder hypnose. De pakketten die ik aanbied zijn gericht op burn outs, zelfvertrouwen, stress, fysieke pijn en je leven naar een next level tillen.
 

Ieder pakket bevat een hypnotherapiesessie en twee bijbehorende coachingssessies.

sasha-freemind-frq5Q6Ne9k4-unsplash-1024x683.jpg

Pakket 1

Burn Out Rise Up

Het 'Burn out / Rise up' - pakket is voor iedereen die in een burnout terecht is gekomen. Die zich opgebrand en uitgeput voelt. Je weet dat er dingen moeten veranderen om de weg voorwaarts weer te vinden. Maar daarvoor is het eerst belangrijk om te weten waarom je op dit punt uit gekomen. Vanaf daar is de only way up.

Self Love Booster

Het 'Selflove Booster' - pakket is voor iedereen die het moeilijk vindt om lief en zacht naar zichzelf te zijn. Die hard oordeelt over zichzelf en liever zichzelf teleurstelt dan de ander. Voor wie de interne lat hoog ligt en de zelfkritiek een stille sloper kan zijn.​

darius-bashar-xMNel_otvWs-unsplash-2-683x1024.jpg

Pakket 2

Pakket 3

BYE BYE STRESS

Het 'Bye Bye Stress' - pakket is voor iedereen die teveel stress ervaart in het leven. Die het gevoel heeft continue onder druk te staan, geen ontspanning meer te kunnen vinden. Voor wie een kort lontje heeft en onbezorgd zijn lang geleden is. Voor iedereen waarbij stress de baas is en niet jijzelf.

Heal Yourself

Het 'Heal Yourself' - pakket is voor iedereen die fysieke pijn of ongemakken ervaart. Voor mensen met chronische auto-immuunziektes zoals fibromialgie of het prikkelbare darmsyndroom. Voor mensen met letsels of beklemde zenuwen. Voor mensen met verminderd zicht of tinnitus. Voor huidklachten, allergieën of littekens. Voor iedereen met pijn.

Pakket 4

Tag Archives_ Turkey.jpg

Pakket 5

Unlimited Me

Het 'Unlimited Me' - pakket is voor iedereen die weet dat er meer in zit. Die voelt dat het tijd is om nog dichterbij jezelf te gaan leven. Authentieke keuzes te gaan maken, echt jezelf te worden. Veranderingen in het leven aan te brengen; van een stap maken in je carriere tot het aandurven van die sabbatical. Jij wilt je leven naar een nieuw level bewegen en bent op zoek naar een duwtje in de rug.

Welk pakket past bij mij?

Vind je het lastig om precies te pinpointen welk pakket bij je past?  Laat je dan adviseren tijdens een gratis ontdekgesprek. Daarin kunnen we bespreken wat er precies bij je past en eventuele aanpassingen doen zodat je maatwerk krijgt. Boek het gratis ontdek gesprek direct in in mijn agenda.

bottom of page