top of page
sasha-freemind-frq5Q6Ne9k4-unsplash-1024x683.jpg

Pakket 1

Burn out Rise up

Het 'Burn out Rise up' - pakket is voor iedereen die in een burnout terecht is gekomen. Die zich opgebrand voelt en uitgeput is. Die weet dat er dingen moeten veranderen om de weg voorwaarts weer te vinden. Die wil weten waarom hij of zij op dit punt uit is gekomen.

Wat kun je verwachten?

Het Burn out Rise Up pakket geeft je inzichten in de onbewuste patronen die je burn out veroorzaakt hebben. Hoe heeft het zover kunnen komen dat je opgebrand bent geraakt? Je krijgt handvatten om de weg uit de burn out in te zetten en je burn out voorgoed achter je te laten.

'A burn out is a state of extreme physical and emotional exhaustion that results from trying to please everyone all of the time' ... is dit herkenbaar? Onbewust heb je jezelf uitgeput door te vaak ja te zeggen terwijl je soul eigenlijk nee wil zeggen; tegen keuzes, personen en omgevingen. Ontdek waarom je liever jezelf teleurstelt dan de ander en verander je patroon.

Bij de wortel komen en vooruit kijken

Je verandert je patroon door eerst je belemmerende overtuigingen uit het verleden te onderzoeken. Waar zit je onbewust blokkade die je op dit punt heeft gebracht. Met hypnotherapie kom je bij de wortel van je probleem. Na de hypnotherapie sessie heb je helderheid over je belemmerende overtuigingen en ligt de weg vooruit open. Tijdens twee vervolg-coachingssessies begeleid ik je in de 'rise up' door je te coachen op thema's als grenzen aangeven, verandering aanbrengen, energiemanagement en duurzame opbouw. De sessies worden in een tijdspanne van een maand ingepland.

 

Wat krijg je bij het 'Burn out / Rise up' - pakket:

 

  • Eén rtt hypnotherapie sessie (online mogelijk)

  • Twee vervolg coachingsessies (online mogelijk)

  • Persoonlijke tussentijdse begeleiding

 
Heb je vragen, boek dan een gratis en vrijblijvend ontdek gesprek in:
Klanten zeggen
Ik ben erg blij dat Lotte op mijn pad is gekomen. Ik heb bij haar een hypnotherapie sessie gedaan. Ondanks dat het een pittig traject is merk ik dat ik al vrij snel wat meer in mijn kracht kwam te staan en meer energie kreeg. Lotte is een lief en betrouwbaar persoon, voelde me veilig bij haar en zal haar zeker aanbevelen.
20201121_163829.jpg

Prijzen

Voor het 'Burn out / Rise up' - pakket betaal je een pakketprijs.

Uiteraard is er ook maatwerk mogelijk.

bottom of page