top of page
DSC09603.jpg

RTT
HYPNOTHERAPIE

scroll

WAT IS RTT HYPNOTHERAPIE?

RTT hypnotherapie (Rapid Transformational Therapy) is een hybride therapievorm die is ontwikkeld door

Marisa Peer. RTT hypnotherapie combineert het beste van hypnotherapie, psychotherapie, NLP en

cognitieve gedragstherapie.

Loop jij keer op keer tegen hetzelfde issue aan of heb je al langere tijd last van emotionele of fysieke pijn? Dit kan ongelofelijk uitputtend zijn en veel frustraties opleveren. Tijdens een hypnotherapie sessie onderzoeken we samen wat de dieper liggende oorzaak is van jouw probleem. Vervolgens doorbreken we het patroon en planten we positieve gedachtegangen. Door de wortel aan te pakken bevrijd je jezelf van alle stress en kun je het leven gaan leiden waar je zo naar verlangt. 

DSC09637_edited.jpg

Waarvoor is
hypnotherapie geschikt?

RTT hypnotherapie is geschikt voor allerlei issues op het gebied van werk, relaties, zelfvertrouwen, gezondheid en vele andere terreinen. Denk bijvoorbeeld aan een burn out, scheiding, angsten, slaapproblemen of aanhoudende klachten bij ziektes als fibromyalgie of psoriasis.

Vrijwel altijd worden problemen in je leven veroorzaakt door onderliggende belemmerende overtuigingen, op gegaan ergens in je vroege jeugd. Zonder dat je het beseft sturen deze overtuigingen je handelen, waardoor je vervelende gevoelens wegdrukt en je jezelf op de lange termijn saboteert.

RTT hypnotherapie helpt je om op een veilige manier jouw blokkades onder ogen te komen. Je krijgt inzicht in jouw onbewuste mechanismen; waarom overkomt mij dit. Inzicht in jouw drijfveren geeft je de vrijheid en macht om voor een ander leven te kiezen; eentje waar je gelukkig van wordt.​

Wat is RTT hypnotherapie?

Hoe gaat een traject in zijn werk?

Een RTT hypnotherapie traject kent verschillende fasen. We starten altijd met een gratis ontdek gesprek. Tijdens dit gesprek kun je alle vragen stellen die je hebt over het pakket en RTT hypnotherapie en kijken we of deze vorm van therapie jou aanspreekt.

 

Intakeformulier

Als we besluiten dat er een match is, krijg je een intakeformulier met daarin diepte vragen over jouw probleem. Voorafgaand aan de sessie bespreken we de voorgeschiedenis, symptomen en hoe jouw leven eruit gaat zien zonder het issue. Daarnaast maken we een afspraak voor de hypnose sessie een week later.

 

Hypnose sessie

De hypnose sessie vindt plaats in mijn praktijk in Den Bosch, of via Zoom (meer informatie hieronder). Reserveer drie uur voor deze afspraak in je agenda. Het is goed om na afloop rustig aan te doen dus plan daarna niet al te inspannende dingen.

 

Audio op maat

Gedurende de sessie neem ik een audio voor je op van tussen de 15 en 20 minuten. Deze audio bevat de nieuwe richting die je in gaat slaan na afloop van de sessie en programmeert jouw mind om de verandering aan te gaan. De wetenschap laat zien dat je drie weken nodig hebt om het volledig in te laten bedden in jouw systeem. Je moet deze audio dan ook drie weken lang dagelijks beluisteren voor een succesvol resultaat.

 

Coachingsessie 1 & 2

Na een week hebben we contact om te bespreken hoe het gaat. Je kunt me altijd even appen als er iets is wat je tussendoor wilt delen of bespreken.  De twee coachingsessies zijn erop gericht om de verandering nog dieper te verankeren. De coachingssessies vinden plaats in week twee en week vier na de hypnose sessie. De coaching focust zich op de toekomst en de veranderingen in je leven.


Online hypnotherapie
Kom je niet uit de regio Den Bosch en wil je toch graag een RTT hypnotherapie sessie? Dan is een online hypnose sessie een goede optie. Ik werk met Zoom en in mijn ervaring is dat online hypnose even effectief als een hypnotherapie sessie op locatie. Ik kan je hier meer over vertellen tijdens het ontdek gesprek.

Waarom werkt hypnotherapie?

Slechts 5% van ons doen en laten vindt op een bewust niveau plaats, de overige 95% gebeurt onbewust. Veel van de keuzes die we maken worden daardoor door onbewuste mechanismen en patronen gestuurd. Enkele van deze patronen zijn geïnstalleerd tijdens moeilijke tijden in je jeugd.

Ook al is je jeugd al even geleden; deze patronen verdwijnen niet zomaar en sturen vandaag de dag nog steeds jouw leven aan. Meestal op een belemmerende manier. Niet verkeerd bedoeld want ooit waren deze patronen erg noodzakelijk om jou te beschermen of om je goed te laten voelen. Maar nu zitten ze alleen maar in de weg.

RTT hypnotherapie richt zich op het opruimen van onze oude programmeringen. Door ze aan te kijken, te doorbreken en te herprogrammeren. Met hypnose kun je rechtstreeks communiceren met je onderbewuste. Dit scheelt jaren therapie, een hele echte en effectieve manier dus om bij de wortel van jouw probleem te komen.


RTT hypnotherapie is zo effectief dat je over het algemeen slechts één en maximaal drie sessies (ligt aan het issue) nodig hebt om bij de dieperliggende oorzaak te komen.

Anton Repponen, Delhi, Agra, Rishikesh,

Veelgestelde vragen

20201121_163829.jpg

Prijzen

Je boekt altijd een pakket.
Hier vind je meer informatie over de prijzen:

bottom of page