top of page
darius-bashar-xMNel_otvWs-unsplash-2-683x1024.jpg

Pakket 2

Selflove Booster

Het 'Selflove Booster' - pakket is voor iedereen die het moeilijk vindt om lief en zacht naar zichzelf te zijn. Die hard oordeelt over zichzelf en liever zichzelf teleurstelt dan de ander. Voor wie de interne lat hoog ligt en de zelfkritiek een stille sloper kan zijn.

Wat kun je verwachten?

Het 'Selflove Booster' - pakket laat je inzien waarom je je beperkt in het oneindig liefhebben van jezelf. Iedereen wordt met een bak aan zelfvertrouwen geboren. Welke overtuigingen blokkeren jouw zelfliefde? Daar krijg je antwoorden op. Daarnaast krijg je handvatten om je zelfliefde te boosten en te laten groeien. Net zo lang tot je diep van binnen weet dat je genoeg bent.

Bij de wortel komen en vooruit kijken

Je verandert je patroon door eerst je belemmerende overtuigingen uit het verleden te onderzoeken. Waar zit je onbewust blokkade die je op dit punt heeft gebracht. Met RTT hypnotherapie kom je bij de wortel van je probleem. Na de hypnotherapie sessie heb je helderheid over je belemmerende overtuigingen en ligt de weg vol zelfliefde volop open. Tijdens twee vervolg-coachingssessies begeleid ik je in de weg vooruit door je te coachen op thema's als grenzen aangeven, gezond egoïsme, in contact zijn met je lichaam en je emoties leren doorvoelen. De sessies worden in een tijdspanne van een maand ingepland.

 

Wat krijg je bij het 'Selflove Booster' - pakket:

 

  • Eén rtt hypnotherapie sessie (online mogelijk)

  • Twee vervolg coachingsessies (online mogelijk)

  • Persoonlijke tussentijdse begeleiding

Heb je vragen, boek dan een gratis en vrijblijvend ontdek gesprek in:

Klanten zeggen
Erg blij ben ik dat Lotte op mijn pad is gekomen. Heb bij haar een hypnotherapie sessie gedaan. Ondanks dat het een pittig traject is merk ik dat ik al vrij snel wat meer in mijn kracht kwam te staan en meer energie kreeg. Lotte is een lief en betrouwbaar persoon, voelde me veilig bij haar en zal haar zeker aanbevelen.
20201121_163829.jpg

Prijzen

Voor het 'Selflove Booster' - pakket betaal je een pakketprijs.

Uiteraard is er ook maatwerk mogelijk.

bottom of page