top of page

Pakket 3

Bye bye stress

Het 'Bye Bye Stress' - pakket is voor iedereen die teveel stress ervaart in het leven. Die het gevoel heeft continue onder druk te staan, geen ontspanning meer te kunnen vinden. Voor wie een kort lontje heeft en onbezorgd zijn lang geleden is. Voor iedereen waarbij stress de baas is en niet jijzelf.

Wat kun je verwachten?

Het Bye bye Stress pakket gaat je inzichten geven in waarom je onderliggend stress ervaart. Welke triggers zetten jouw fight or flight systeem aan, zonder dat je dat bewust ervaart. Inzicht in deze triggers geeft handvatten in het elimineren of verzachten van deze triggers in de toekomst. Zodat je weer meer kunt ontspannen en genieten. Weer de baas wordt van je eigen leven.

Bij de wortel komen en vooruit kijken

Je verandert je patroon door eerst je belemmerende overtuigingen uit het verleden te onderzoeken. Waar zit je onbewust blokkade die je op dit punt heeft gebracht. Met hypnotherapie kom je bij de wortel van je probleem. Na de hypnotherapie sessie heb je helderheid over je belemmerende overtuigingen en ligt de weg vol ontspanning weer volop open. Tijdens twee vervolg-coachingssessies begeleid ik je in de weg vooruit door je te coachen op thema's als grenzen aangeven, verandering aanbrengen, je triggers verzachten en je emoties doorvoelen. De sessies worden in een tijdspanne van een maand ingepland.

 

Wat krijg je bij het 'Bye Bye Stress' - pakket:

 

  • Eén rtt hypnotherapie sessie (online mogelijk)

  • Twee vervolg coachingsessies (online mogelijk)

  • Persoonlijke tussentijdse begeleiding

Heb je vragen, boek dan een gratis en vrijblijvend ontdek gesprek in: