top of page
Tag Archives_ Turkey.jpg

Pakket 5

Unlimited Me

Het 'Unlimited Me' - pakket is voor iedereen die weet dat er meer in zit. Die voelt dat het tijd is om nog dichterbij jezelf te gaan leven. Authentieke keuzes te gaan maken, echt jezelf te worden. Veranderingen in het leven aan te brengen, in welk gebied dan ook. Jij wilt je leven naar een nieuw level bewegen en bent op zoek naar een duwtje in de rug.

Wat kun je verwachten?

Het Unlimited Me pakket geeft je inzicht in de blokkade die je weerhoudt van een volgend level van het leven omarmen. Wat houdt je precies onbewust tegen? Door de wortel te ontdekken en deze blokkade te doorbreken maak je de weg vrij naar een authentieker leven. Eentje die past bij jouw diepste verlangens. Je leeft maar een keer, make your wildest dreams come true.

Bij de wortel komen en vooruit kijken

Je verandert je patroon door eerst je belemmerende overtuigingen uit het verleden te onderzoeken. Waar zit je onbewust blokkade die je op dit punt heeft gebracht. Met hypnotherapie kom je bij de wortel van je probleem. Na de hypnotherapie sessie heb je helderheid over je belemmerende overtuigingen en ligt de weg vooruit open. Tijdens twee vervolg-coachingssessies begeleid ik je in de 'rise up' door je te coachen op thema's als angsten overwinnen, zelfvertrouwen, je eigen pad volgen en authenticiteit. De sessies worden in een tijdspanne van een maand ingepland.

 

Wat krijg je bij het 'Unlimited Me' - pakket:

 

  • Eén rtt hypnotherapie sessie (online mogelijk)

  • Twee vervolg coachingsessies (online mogelijk)

  • Persoonlijke tussentijdse begeleiding

Heb je vragen, boek dan een gratis en vrijblijvend ontdek gesprek in:
Klanten zeggen
Ik ben erg blij dat Lotte op mijn pad is gekomen. Ik heb bij haar een hypnotherapie sessie gedaan. Ondanks dat het een pittig traject is merk ik dat ik al vrij snel wat meer in mijn kracht kwam te staan en meer energie kreeg. Lotte is een lief en betrouwbaar persoon, voelde me veilig bij haar en zal haar zeker aanbevelen.
20201121_163829.jpg

Prijzen

Voor het 'Unlimited Me' - pakket betaal je een pakketprijs.

Uiteraard is er ook maatwerk mogelijk.

bottom of page