top of page
How Does The Body Heal Itself_ Unlocking Our Healing Ability _ Goop _ Hand photography, Ae

Pakket 4

Heal Yourself

Het 'Heal Yourself' - pakket is voor iedereen die fysieke pijn of ongemakken ervaart. Voor mensen met chronische auto-immuunziektes zoals fibromialgie of het prikkelbare darmsyndroom. Voor mensen met letsels of beklemde zenuwen. Voor mensen met verminderd zicht of tinnitus. Voor huidklachten, allergieën of littekens. Voor iedereen met pijn.

Wat kun je verwachten?

Het 'Heal Yourself' - pakket gaat je kennis laten maken met je eigen zelfhelend vermogen. Je krijgt inzicht in de rol en functie die de pijn in je leven heeft, hoe confronterend soms ook. Want dit is de weg uit de pijn. Je leert welke handvatten je nodig hebt om te kunnen helen en je symptomen te reduceren.

De wetenschap (epigenetica, dr. Bruce Lipton) doet ontdekking na ontdekking waarin we ons bewustzijn zodanig kunnen trainen dat we gezonde overtuigingen kunnen scheppen. Daarmee hebben we de sleutel in handen tot een gezonder en gelukkiger leven. Kom in je kracht en leer je eigen zelfhelende vermogen kennen.

Bij de wortel komen en vooruit kijken

Je verandert je patroon door eerst je belemmerende overtuigingen uit het verleden te onderzoeken. Waar zit je onbewust blokkade die je op dit punt van pijn en fysiek ongemak heeft gebracht. Met hypnotherapie kom je bij de wortel van je probleem. Na de hypnotherapie sessie heb je helderheid over je belemmerende overtuigingen en ligt de weg open voor een gezond en gelukkig leven. Tijdens twee vervolg-coachingssessies begeleid ik je in de 'rise up' door je te coachen op thema's als je grenzen leren kennen, zelfheling, stressmanagement en je emoties leren doorvoelen. De sessies worden in een tijdspanne van een maand ingepland.

 

Wat krijg je bij het 'Heal Yourself' - pakket:

 

  • Eén rtt hypnotherapie sessie (online mogelijk)

  • Twee vervolg coachingsessies (online mogelijk)

  • Persoonlijke tussentijdse begeleiding

Heb je vragen, boek dan een gratis en vrijblijvend ontdek gesprek in:
Klanten zeggen
Ik ben erg blij dat Lotte op mijn pad is gekomen. Ik heb bij haar een hypnotherapie sessie gedaan. Ondanks dat het een pittig traject is merk ik dat ik al vrij snel wat meer in mijn kracht kwam te staan en meer energie kreeg. Lotte is een lief en betrouwbaar persoon, voelde me veilig bij haar en zal haar zeker aanbevelen.
20201121_163829.jpg

Prijzen

Voor het 'Heal yourself' - pakket betaal je een pakketprijs.

Uiteraard is er ook maatwerk mogelijk.

bottom of page