top of page
DSC09520-2.jpg

LIFE

COACHING

scroll

Wat is life coaching?

Het kan gebeuren dat je even niet zo lekker in je vel zit. Er borrelt onrust of een gevoel van leegte sluimert op de achtergrond. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom jij je onrustig voelt. Meestal heeft het te maken met een verschil tussen dat wat jou gelukkig maakt en de levenskeuzes die je maakt. Dit kan over van alles gaan. Van twijfels over je opleiding, loopbaan, relaties, vriendschappen en familiebanden.

Life coaching helpt je ontdekken waarom je je niet gelukkig voelt. Samen gaan we de onderliggende blokkades onderzoeken en help ik je om een betere balans te vinden tussen jouw verlangens en de wereld om je heen. Je kunt het vergelijken met het afpellen van een ui. Bij iedere ring die losgelaten wordt, kom je dichterbij jezelf, bij je eigen kern. Dat is wat je gelukkig maakt. 

DSC09509.jpg

Mogelijk vragen waar je mee worstelt:

 • Wie ben ik en wat wil ik?

 • Wat vind ik belangrijk en hoe kan ik mijn leven op die manier invullen?

 • Waarom voel ik me zo?

 • Wat maakt mij echt gelukkig?

 • Hoe maak ik keuzes die mij gelukkig maken?

 • Hoe ga ik om met tegenslag?

Hoe gaat een traject in zijn werk?

We starten altijd met een gratis ontdekgesprek. Hierin maken we kennis en kunnen we samen kijken of life coaching iets voor je kan zijn. Mocht dat het geval zijn dan plannen we een eerste intake in waarin we een traject uitstippelen. Het is vaak zo dat je na een aantal sessies al aanzienlijk resultaat ervaart. Na afloop van het traject evalueren we waar je staat en waar je behoeftes voor het vervolg liggen.
 


Praktijk in Den Bosch
Mijn praktijk bevindt zich in Den Bosch (Stationsweg 19). Mocht je hier in de buurt wonen dan kunnen de coachingsessies hier bij mij in de praktijk plaats laten vinden. Een sessie duurt een uur en een kwartier.


Online coaching
Kom je niet uit de regio Den Bosch en wil je toch graag een coaching traject starten? Dan is online coaching een goede optie. Ik werk met Zoom en mijn ervaring is dat online coaching even effectief is als coaching op locatie. 

Voor wie is life coaching geschikt?

Life coaching is geschikt voor iedereen met persoonlijke of professionele problemen. Heb je behoefte aan verandering of verbetering op het gebied van liefde, vriendschappen, werk, studie of andere persoonlijke kwesties? Dan kan life coaching uitkomst bieden.

 

Gedurende de sessies word je je bewuster van jouw gedachtenpatronen en de manier waarop ze je wel of niet helpen. Wil je je blik verruimen, inzichten vergaren en keuzes maken die dichtbij jou liggen?

Dan is life coaching iets voor jou.

Welke resultaten kun je verwachten?

Door je problemen te onderzoeken en je bewust te worden van je patronen kom je steeds dichterbij waar je wilt zijn. Life coaching verhoogt je bewustzijn en vergroot je zelfkennis waardoor je ontdekt wie je bent, waarom je doet wat je doet, wat jou tegenhoudt en wat je wilt. Het zorgt voor rust, want zelfkennis is de weg naar keuzes maken die echt bij je passen. Het resultaat:

een authentieker en gelukkiger leven.

 

Enkele sessies life coaching zijn vaak al genoeg om een aanzienlijke verbetering te zien in je loopbaan of leven.

Typische resultaten zijn:

 

 • Meer zelfvertrouwen

 • Gevoel van innerlijke rust

 • Assertiever optreden

 • Betere doelen stellen

 • Gemakkelijker met tegenslagen omgaan

 • Beter zelfbeeld en meer eigenwaarde

 • Je richting vinden
   

Wat jouw uiteindelijke doel is bepaal je uiteraard zelf.

Anton Repponen, Delhi, Agra, Rishikesh,
Boek hier een gratis ontdek gesprek om kennis te maken, je vragen te stellen en te ontdekken of het iets voor jou zou kunnen zijn.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt een sessie/traject?
  Een sessie duurt een uur en een kwartier. Bij de intake geef ik een indicatie van de hoeveelheid sessies die past bij jouw issue.
 • Wat als ik mijn hulpvraag nog niet helemaal scherp heb?
  Dat is veel voorkomend en geen enkel probleem. Door de vele gedachten en twijfels is het soms lastig om je vraag concreet te maken. Samen kunnen we je vraag scherper krijgen doordat ik je help om orde te scheppen in je gedachten en gevoelens.
 • Wordt life coaching vergoed?
  Nee helaas, life coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Ieder mens heeft een fysieke- en een emotionele gezondheid. Beide moet je goed onderhouden. Net zoals dat je geld besteed aan de sportschool en de kapper, is het goed om te investeren in je emotionele gezondheid als dat nodig is. Als je eruit haalt wat erin zit en je behaalt je doelen, dan is het elke euro waard.
 • Is life coaching zweverig?
  Nee totaal niet. Life coaching is in kern praktisch en toekomstgericht. Met verschillende gesprekstechnieken ontrafelen we waar je tegenaan loopt en stippelen we een plan uit om een leven te creëren waar jij je goed bij voelt. Uiteraard raken we daarbij verschillende emotionele lagen aan. Je leert jezelf begrijpen binnen jouw eigen context.
20201121_163829.jpg

Prijzen

Life coaching kun je per sessie boeken of een pakket van zes sessies afnemen met korting.

bottom of page