top of page
DSC09520-2.jpg

LIFE

COACHING

scroll

Wat is life coaching?

Het kan gebeuren dat je even niet zo lekker in je vel zit. Er borrelt onrust of een gevoel van leegte sluimert op de achtergrond. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom jij je onrustig voelt. Meestal heeft het te maken met een verschil tussen dat wat jou gelukkig maakt en de levenskeuzes die je maakt. Dit kan over van alles gaan. Van twijfels over je opleiding, loopbaan, relaties, vriendschappen en familiebanden.

Life coaching helpt je ontdekken waarom je je niet gelukkig voelt. Samen gaan we de onderliggende blokkades onderzoeken en help ik je om een betere balans te vinden tussen jouw verlangens en de wereld om je heen. Je kunt het vergelijken met het afpellen van een ui. Bij iedere ring die losgelaten wordt, kom je dichterbij jezelf, bij je eigen kern. Dat is wat je gelukkig maakt. 

DSC09509.jpg

Mogelijk vragen waar je mee worstelt:

  • Wie ben ik en wat wil ik?

  • Wat vind ik belangrijk en hoe kan ik mijn leven op die manier invullen?

  • Waarom voel ik me zo?

  • Wat maakt mij echt gelukkig?

  • Hoe maak ik keuzes die mij gelukkig maken?

  • Hoe ga ik om met tegenslag?

Hoe gaat een traject in zijn werk?

We starten altijd met een gratis ontdekgesprek. Hierin maken we kennis en kunnen we samen kijken of life coaching iets voor je kan zijn. Mocht dat het geval zijn dan plannen we een eerste intake in waarin we een traject uitstippelen. Het is vaak zo dat je na een aantal sessies al aanzienlijk resultaat ervaart. Na afloop van het traject evalueren we waar je staat en waar je behoeftes voor het vervolg liggen.
 


Praktijk in Den Bosch
Mijn praktijk bevindt zich in Den Bosch (Stationsweg 19). Mocht je hier in de buurt wonen dan kunnen de coachingsessies hier bij mij in de praktijk plaats laten vinden. Een sessie duurt een uur en een kwartier.


Online coaching
Kom je niet uit de regio Den Bosch en wil je toch graag een coaching traject starten? Dan is online coaching een goede optie. Ik werk met Zoom en mijn ervaring is dat online coaching even effectief is als coaching op locatie.