top of page
Zoeken

Mijn favoriete accounts voor inspiratie

Ik heb een haat/liefde relatie met social media. De ene dag wil ik het van mijn telefoon gooien vanwege de druk en stress die het oplevert, de andere dag inspireert het me juist enorm. Om een beetje minder van het eerste te ervaren en een beetje meer inspiratie in je leven te verwelkomen, hierbij mijn favoriete accounts:


  • The Holistic Psychologist Deze vrouw (Dr. Nicole le Para) staat met stip op een! Ze is een revolutionaire kracht in hoe er naar jeugdtrauma en mentale problemen wordt gekeken. In haar optiek heeft iedereen een selfhealer in zich en daar ben ik het mee eens.

  • Yung pueblo Yung Pueblo is bekend van zijn korte quotes met daarin ongelofelijk rake uitspraken over verbinding, relaties, bewustzijn en groei. Zijn boek ‘Inward’ is een favorietje van me.

  • Sasha Tozzi Sasha Tozzi kent de slagen van de zweep. Na een leven vol verslaving en codependency, deelt ze haar wijsheid over zelfliefde, nuchtere spiritualiteit en conscious relationships.

  • Teal Swan Hier moet je van houden. Teal Swan is een internationale speaker en schrijfster en schreef meerdere controversiële boeken over eenzaamheid, de dood, zelfliefde en de basisprincipes van the universe. Ze kan het wat ijzig brengen, maar haar spirituele wijsheden zijn de beste die ik ken.

  • My therapist says Als je wil lachen en jezelf niet al te serieus neemt, go follow mytherapistsays. Ik lig op een dagelijkse basis in een deuk van deze memes.

Dat waren ze!
21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page